Firma logo på bygninger

Firmaet bliver synligt på bygningerne, som ligger ud til Houvej med trafik til færgehavn for Tunø og Samsø samt Hou by, lystbådehavn og Cafeen.

[metaslider id=229]

Odderkysten en uopdaget perle.
Her er dejlige brede badestrande.

Hou er en rigtig charmerende havneby. Fra 1884 og til 1977 var Hou endestation for Odder banen.
Da Hou fik forbindelse med omverdenen fra både land- og søside ændrede byen sig fra fiskerleje til stations- og havneby.

I dag er Hou en charmerende turistby med hyggelig lystbådehavn, gode forretninger, kro og restauranter. Havnecafé med levende musik hver uge.

Fra færgehavnen er der daglige forbindelser til Tunø og Samsø.

Velkommen til Hou Lystbådehavn, Østjyllands bedst placerede lystbådehavn. En moderne havn, med mange nye faciliteter. Den nye servicebygning rummer toilet og baderum, køkken, samt vaskesøjler med vaskemaskiner og tørretumbler. Havnekontoret ligger i den sydlige ende af servicebygningen.

Hou Lystbådehavn er en havn i stærk udvikling. Der laves jævnligt nye tiltag, så oplevelsen ved besøget kan blive så optimal som muligt. God badestrand både nord og syd for havnen. Den sydlige strand har trappe fra lystbådehavnen. Gratis Internet, salg af Benzin og Diesel

I gl. Lystbådehavn er der Cafe ved kajkanten, samt kiosk. I Hou by er der flere forretninger, ny Købmand (2010), Slagter, Frisør. Fra havneområdet afgår der busser til Odder og Århus, med jævne mellemrum.

Med godt 1.400 indbyggere er Hou, Odder kommunes næststørste by. I byen findes kommune skole, efterskole, højskole, børneinstitutioner, ældrecenter, idrætshal og medborgerhus m.v..

Der er trafikhavn med færgeforbindelse til Tunø og Samsø og så er der lystbådehavnen, som nok er Østjyllands bedst placerede havn for lystsejlads.

Daglige fornødenheder kan købes lokalt i Daglig Brugsen, hos den lokale slagter eller på en af de utallige gårdbutikker.

Hou er beliggende godt 8 km fra Odder, som med sine 11.000 indbyggere er kommunens største by. Samlet er der mere end 21.000 indbyggere i hele kommunen.

De store østjyske byer kan også nås indenfor rimelig tid.

Afstanden til Århus C er 30 km, Horsens C 30 km og Skanderborg C 27 km.

Fra Odder kører Odderbanen til Århus H. Odderbanen er en del af nærbanestystemet i og omkring Århus.

I Hou er man tæt på naturen, der er skove, strand, enge og marker.

Bygningerne er beliggende:
Møllemarken 6 Hou, 8300 Odder.